MónTerrassa
Laura S. Maquilón publica una nova novel·la de ciència ficció
  • CA

L’escriptora de Terrassa Laura S. Maquilón ha publicat una nova obra de ciència ficció. Porta per títol Concierto en sol menor, i està editada per l’Associació Cultural Crononauta. El llibre, una novel·la curta, s’ha posat a la venda aquest dimarts, 19 d’abril, i compta amb una portada realitzada amb bolígraf blau a càrrec de l’artista Nuria Riaza. Amb motiu de la diada de Sant Jordi, Maquilón es trobarà signant llibres a la llibreria Gigamesh, de Barcelona, a partir de les 10 del matí. Serà el mateix lloc escollit per a la presentació oficial, el pròxim 13 de maig.

Nascuda a Albarán (Múrcia) i egarenca d’adopció, Laura S. Maquilón és dissenyadora, correctora i autora d’històries de tall fantàstic. Col·labora en mitjans com La Nave invisible o en iniciatives #LeoAutorasOct. A més, va ser redactora en revistes com Windumanoth i Libros Prohibidos. La terrassenca afirma que creu en el poder “de transformació de la fantasia” i de la “màgia especulativa de la ciència ficció”, i li agrada hibridar els dos gèneres per explicar petites històries ubicades en grans universos. Concierto en sol menor és la seva tercera novel·la curta publicada, després de Izahi, a tus hijas (Ed. Hati) i El pasado es un cazador paciente (Ed. Sportula).

Sinopsi: L’infern de Dak-ho va començar quan es va quedar sol i el món el va sentenciar per ser diferent. El de Xenia, quan les radiacions del forat de cuc en el qual va néixer li van canviar el cos. L’estació de Gran Futur s’ha convertit en una presó per als dos, però quan es troben conceben un pla real per escapar-ne. Per aconseguir-ho, el mestís i la criatura còsmica hauran de superar l’abisme que els separa i pagar un preu ben alt. Arribat al moment, escolliran violència o perdó? El seu sacrifici serà suficient per aconseguir la llibertat que tan anhelen?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa