MónTerrassa
Laura Escanes i Risto revelen el sorprenent nom del seu bebè: nen o nena?
  • CA

Laura Escanes i Risto Mejide segueixen compartint l’última hora sobre el seu embaràs. Els seguidors estaven expectants, tot esperant que anunciessin el sexe del nadó. Serà nen o nena? Com li diran? Aquestes eren les dues preguntes que més els hi estaven fent… fins ara. I és que el matrimoni ha donat la bonanova: esperen una nena.

Fa unes setmanes van publicar una llista amb els noms finalistes, però per fi s’han decidit a dir-ho. El nom que han escollit és, com no podia ser d’una altra manera, ben original i sorprenent… Tenien clar que si era nena volien que el nom comencés per ‘R’, el que han complert. L’elecció final? Roma. Es tracta de la seva ciutat preferida, el que han comentat en moltes ocasions. Però ara adquireix un nou significat que de ben segur que els té entusiasmats.

La jove influencer ha estat l’encarregada de confirmar la bomba: “Fa gairebé un any estàvem a la nostra ciutat favorita demanant un desig. No recordo què demanàvem en aquell moment, però hi ha una cosa que sí que sabíem: si algun dia teníem una filla, es diria Roma. I ara tots els nostres desitjos s’estan complint. Ara, Roma ja no és una ciutat per a nosaltres… és moltíssim més. Petita Roma, com pot ser que t’estimem tan aviat?”

Després ha estat Risto qui ha volgut confirmar-ho amb un tendre missatge acompanyant la foto d’un body de nadó amb el nom brodat: “Eterna. T’esperem des d’abans de saber que t’esperàvem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa