MónTerrassa
L’Ajuntament impulsarà la creació artística per fer front a la crisi
  • CA

Davant de la situació d’alarma i els efectes que està produint en el sector cultural, l’Ajuntament de Terrassa posarà a disposició dels sectors artístics de la ciutat mesures específiques d’ajuts per a la creació i la producció artística. Sota la denominació ”Terrassa crea”, es pretén impulsar, donar suport i estimular la creació i la producció artística en els àmbits de les arts visuals, les arts escèniques, la música, la dansa i el circ.

Les bases d’aquesta nova convocatòria es troben en fase de redacció i aprovació i properament es publicaran juntament amb el termini de presentació dels projectes. La convocatòria estarà oberta als creadors i creadores que presentin un projecte a la ciutat de Terrassa dins els àmbits de les arts visuals, les arts escèniques, la dansa i el circ. Un jurat especialitzat en cada un d’aquests àmbits serà l’encarregat de valorar els projectes presentats a partir d’aspectes com la viabilitat de la seva producció, el seu pressupost o el calendari de treball, entre d’altres.

A més, des de l’Ajuntament també s’acompanyarà i orientarà els professionals del sector en tots aquells aspectes relacionats amb les diferents línies d’ajuts que es preveu que posin en marxa altres administracions com la Generalitat de Catalunya, a través de l’assessorament i suport tècnic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa