MónTerrassa
L’aristocràcia es bolca a defensar Franco: “S’ha de deixar en pau als morts”
  • CA

Margarita Vargas acumula pàgines i pàgines de la revista ‘¡Hola!’ des que es va casar amb el fill de Carmen Martínez-Bordiú, Alfonso de Borbó. Convertida en duquessa d’Anjou, sempre s’ha caracteritzat per fer gala d’un estil molt aclamat i per mantenir-se molt discreta; sense entrar en polèmiques i centrar-se en l’educació dels seus fills.

Representa l’aristocràcia i és considerada com una dels principals exponents. La veneçolana va entrar de ple a la vida acomodada dels marquesos i membres de la més alta societat, el que sembla tenir-la encantada. Fa només un mes que va ser mare per quart cop, en aquesta ocasió d’un nen a qui han anomenat Enrique Jesús.

Margarita Vargas i Alfonso de Borbón
Margarita Vargas i Alfonso de Borbón | Europa Press

Aquest cap de setmana ha aparegut públicament per primer cop des que donés a llum a un prestigiós hospital de Nova York, ciutat a la qual van traslladar-se per donar a llum perquè el petit venia amb complicacions i van aconsellar-li que fos tractada per un especialista d’allà. Ha assegurat que aquesta última maternitat és la més complicada, ja que ha de fer-se càrrec dels altres tres nens. Margarita ha volgut tornar a deixar clar que adora la seva sogra, Carmen Martínez-Bordiú. Afirma que la neta de Franco és encantadora amb els nets, que estarien captivats per ella.

Ara bé, les preguntes que més interès han suscitat tenen a veure amb la polèmica exhumació de Francisco Franco. En un principi ha intentat rebutjar contestar, però ha acabat concedint unes controvertides declaracions a ‘Vanitatis‘: “És un tema molt delicat i no hauria de dir res, però crec que als morts se’ls ha de deixar en pau. No és un tema agradable”. Sembla que l’aristocràcia segueix bolcada en defensar el dictador…

Margarita Vargas
Margarita Vargas | Europa Press

Sigui com sigui, també ha comentat un altre tema que l’implica de ple; la situació que travessa Veneçuela: “Visc a Espanya, però sóc veneçolana a morir. Estimo el meu país i estic desitjant que tot s’arregli i acabi com abans millor. És molt dur el que està passant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa