MónTerrassa
L’anunci de Nadal de Campofrío, una meravella
  • CA

L’anunci nadalenc de Campofrío és ja un dels més esperats. Els publicistes de la companyia han triomfat aquests últims anys, però ha estat el d’enguany el que els farà tocar el cel. Amb l’espot Los ofendiditos l’han encertat de ple. Com? Gràcies a aprofitar-se d’una de les problemàtiques de l’any: la imputació de Dani Mateo per mocar-se amb una bandera dins d’un gag. Ha estat un any difícil per a l’humor, el que han volgut denunciar mitjançant aquesta meravella d’anunci.

Durant tres minuts, l’empresa ataca aquells que s’ofenen amb l’humor i que el porten a judici. L’escenari va ben ple de significat: l’anunci passa a una botiga anomenada LOL (una expressió anglesa que es fa servir per evidenciar que t’estàs rient molt i molt fort) en la qual pots comprar acudits a un alt preu. La crítica és clara i apareix ja a l’eslògan: “Perquè l’humor no hauria de ser un luxe, sinó un bé de primera necessitat. I és que en aquests temps, fer un acudit pot sortir-te molt car“.

Anunci Campofrío
Anunci Campofrío | Campofrío

A la luxosa botiga s’ofereixen acudits per a tota mena de situacions: per a riure’s dels gitanos, de feministes, de discapacitats… Fins i tot per triomfar a les bodes o als sopars d’empresa. I qui són els compradors? Una llarga llista de famosos que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa que homenatja els còmics i defensa la llibertat d’expressió.

Els venedors Antonio de la Torre i Belén Cuesta atenen la compradora principal, Sílvia Abril. Però són molts més els interessats: des de Jaime Peñafiel que busca acudits sobre la Corona, David Broncano cercant-ne sobre Franco, Roger Bodegas i Azúcar Moreno fent referència al monòleg de l’humorista sobre gitanos o Enrique San Francisco, que apareix al final amb una maleta plena d’embotits. També han volgut homenatjar dos dels grans comediants dels últims anys, Chiquito de la calzada i Eugenio, dels quals recorden un parell d’escenes.

El vídeo s’ha convertit en tendència al cap de pocs minuts, i ja està rebent una crítica positiva rere una altra. Aplaudiments i triomf, això és el que està aconseguint de moment gràcies a aquest anunci-denúncia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa