MónTerrassa
Joventut i Lleure concedeix beques de suport a la creació artística
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure, ha concedit les beques anuals per fomentar la professionalització dels i les joves creadors i el desenvolupament de projectes d’arts visuals i processos de creació i producció cultural. Enguany, els membres del comitè de selecció d’aquesta convocatòria han estat Gabriel Verderi, director de l’Escola d’Art de Terrassa; Susana Medina, coordinadora de Terrassa Arts Visuals; Teresa Badia, directora de l’Hangar; Paulo Cacais, artista i gestor cultural local; i Laura Fusté, representant del Servei de Joventut i Lleure.

Els ajuts d’aquesta convocatòria s’han atorgat als següents projectes:

Suport a la creació artística 1.800 euros

El llibre com a suport a la creació artística de Bernat Puig

Investigació pictòrica, tècnica i conceptual del llibre, amb tres llibres autoeditats amb diferents tècniques. El procés acabarà amb un taller de llibres autoeditats.

Disseny d’accions formatives 1.800 euros

Frontisses de Juan Carlos Estudillo

Projecte d’implantació d’un seguit d’accions formatives amb els i les artistes locals Flora Larrigaudiere, Irene Pérez Gil i Miquel Llonch per a joves de la ciutat a partir del concepte de Frontissa.

Beca grafiti invaders de 900 euros

Les parets parlen de l’ànima d’un barri de Marie Almirall

El projecte consisteix en realitzar una pintada participativa a les parets de la part de l’escenari de la plaça de la cultura al Districte 5. Consisteix en què cada participant treballi una textura i amb aquestes es farà una composició única.

Beca per a projectes d’experimentació audiovisual i art digital de 900 euros

Ingràvid de Raquel Cifuentes, Indi Costa i Ana Álvarez-Ude

Performance multimèdia a l’espai públic de música experimental, utilitzant un instrument musical electrònic que es controla amb els moviments del cos, musicalitzant l’acció física dels intèrprets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa