MónTerrassa
Ja és temps de Col Brotonera del Vallès, brotons i espigalls
  • CA
c
Jornada de degustació de la col brotonera | Ramon

!--akiadsense-->

Aquesta setmana comença la nova temporada de la Col Brotonera del Vallès. Els deliciosos brotons i espigalls es poden trobar a:

Mercat de Sant Pere

– Els Campaners: Enric Simó.

– Fruites i verdures Carolina: Marià Bigordà.

– Fruites Antonieta: Eugeni Guarch.

Mercat de la Independència

– Fruites i verdures Ca n’Oliveró: Pere Botifoll.

– Fruites Xavi: Xavi Garcia.

– Cal Masvalls: Rafel Amat.

Altres pagesos productors

– La Verdolaga (Can Bogunyà): Xavi Rivero.

– Món Aromàtic (La Florida): Guillem Voltà.

– Can Bros: Lluís Franco.

D’altra banda, es prepara una Degustació Gastronòmica d’Espigalls de Col Brotonera del Vallès el proper dissabte 15 de febrer a partir de dos quarts d’onze al Mercat de la Independència de Terrassa.

Les activitats previstes són les següents:

– Degustació dels plats preparats per gentilesa de “Ricardo i Montse”

– Exposició de plats de diversos restaurants. Disponibles als seus menús durant aquesta temporada.

– Exposició de productes hortícoles de temporada.

– Exposició de productes de Terrassa Gastronòmica.

– Repartiment de receptes de brotons i espigalls.

– Repartiment del calendari de Terrassa Gastronòmica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa