!--akiadsense-->
Aquesta setmana comença la nova temporada de la Col Brotonera del Vallès. Els deliciosos brotons i espigalls es poden trobar a:
Mercat de Sant Pere
– Els Campaners: Enric Simó.
– Fruites i verdures Carolina: Marià Bigordà.
– Fruites Antonieta: Eugeni Guarch.
Mercat de la Independència
– Fruites i verdures Ca n’Oliveró: Pere Botifoll.
– Fruites Xavi: Xavi Garcia.
– Cal Masvalls: Rafel Amat.
Altres pagesos productors
– La Verdolaga (Can Bogunyà): Xavi Rivero.
– Món Aromàtic (La Florida): Guillem Voltà.
– Can Bros: Lluís Franco.
D’altra banda, es prepara una Degustació Gastronòmica d’Espigalls de Col Brotonera del Vallès el proper dissabte 15 de febrer a partir de dos quarts d’onze al Mercat de la Independència de Terrassa.
Les activitats previstes són les següents:
– Degustació dels plats preparats per gentilesa de “Ricardo i Montse”
– Exposició de plats de diversos restaurants. Disponibles als seus menús durant aquesta temporada.
– Exposició de productes hortícoles de temporada.
– Exposició de productes de Terrassa Gastronòmica.
– Repartiment de receptes de brotons i espigalls.
– Repartiment del calendari de Terrassa Gastronòmica.