MónTerrassa
L’IAM 3D HUB continua creixent amb la incorporació d’AM Solutions

El centre d’innovació digital dedicat a la fabricació additiva i la impressió 3D International Advanced Manufacturing 3D HUB (IAM 3D HUB), d’on en forma part l’empresa Leitat de Terrassa, ha incorporat l’empresa AM Solutions, una divisió especialitzada en solucions per a impressió 3D del Grup Rösler.

L’IAM 3D HUB ha explicat en un comunicat que AM Solutions “aportarà els seus coneixements, equips i experiència en neteja i poliment de peces impreses”. D’aquesta manera, l’IAM ampliarà el seu laboratori de tractaments superficials i post-processat industrial de peces impreses amb dues noves màquines: la primera, basada en la tecnologia de l’acabat en massa, i la segona, en la del ratllat. A més, adquirirà el suport i coneixement d’una de les majors multinacionals del sector.

AM Solutions se suma a aquesta iniciativa al costat d’HP, el centre tecnològic Leitat de Terrassa, Renishaw, Forward AM by BASF, Abrast by Coniex, i Materialise com a socis tecnològics, i 3D Incubator, la primera incubadora d’impressió 3D d’Europa, i la principal fira de la Fira de Barcelona dedicada a la impressió 3D, INDUSTRY ‘From Needs to Solutions’, com a socis estratègics. A més a més, l’IAM 3D HUB també compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència de competitivitat empresarial de la Generalitat de Catalunya.

Una peça en impressió 3D d’IAM 3D HUB | Leitat

El grup Rosler, d’on en forma part AM Solutions, és un fabricant destacat en el sector dels tractaments superficials mitjançant les tecnologies d’acabat en massa, granallat i ratllat. Segons afirma Leitat, “la companyia ofereix la cartera més completa del món en quant a màquines, consumibles i serveis” i moltes prestigioses empreses pertanyents als sectors industrials més variats “dipositen la seva confiança en els seus productes i serveis“.

Per altra banda, l’IAM 3D HUB és un centre d’innovació digital que es dedica fonamentalment a la fabricació additiva i la impressió 3D i que té com a objectiu accelerar l’adopció i el desenvolupament de tecnologies de fabricació additiva i impressió 3D en els sectors de fabricació de la Unió Europea.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa