MónTerrassa
Un home ruixa el portal d’un habitatge de Terrassa amb benzina i hi cala foc
  • CA

Un home hauria ruixat el portal d’un habitatge amb benzina, hi hauria calat foc i hauria sortit corrents direcció Rambla d’Ègara, segons apunten alguns testimonis.Un particular va requerir dilluns, a les 15:30 hores, presència policial per un incendi en un habitatge del carrer de Sant Llorenç. Fins al lloc s’hi van dirigir varies unitats de la Policia Municipal, de Mossos d’Esquadra, dels Bombers i del SEM. Segons sembla, aquest mateix individu s’hauria presentat el mateix matí a una altra porta del mateix replà, preguntant per una persona.

Mateix testimoni

Unes hores més tard, el mateix testimoni el va veure ruixant una porta amb dues garrafes de benzina i provocant l’incendi que acabaria calcinant la porta i afectat una part del replà. Els agents van localitzar les dues garrafes de benzina i el telèfon mòbil de l’individu, fet pel qual van poder esbrinar la identitat del presumpte autor. A més, es va poder contactar amb els inquilins de l’habitatge afectat pel foc, que van confirmar que no coneixien de res a l’autor del foc i que la persona a qui estava buscant vivia al mateix replà, però a una altra porta. Finalment, dues persones que resideixen al bloc de pisos van ser traslladades a l’Hospital de Terrassa per inhalació de fum. La investigació continua a mans de Mossos d’Esquadra.

Més successos. Denunciat per molèsties al veïnat
La Policia Municipal va ser alertada a les 3.50 h d’aquesta matinada per una persona que no podia dormir a causa de les molèsties per soroll generades per un altre veí del carrer de Severo Ochoa. La dotació es va personar al lloc i després de comprovar els sorolls van denunciar un dels inquilins del bloc de pisos per destorbar el descans del veïnat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa