MónTerrassa
Guanyadors dels sortejos de la festa dels 5 anys de MónTerrassa
  • CA

El guanyador del pack de productes frescos dels establiments “Casanovas 1906” ha estat Carlos Molina Fernández. Per altra banda, la guanyadora del pack de productes de vermut de Vermut Terrassa ha estat Judit Sánchez Garcia.

Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tothom per la participació!

Els sortejos van formar part de la festa de celebració dels cinc anys de Món Terrassa, que es va celebrar el dissabte a la plaça Vella. Milers de persones es van acostar al rovell de l’ou de la ciutat per veure els Bastoners, el Drac de Terrassa, l’Esbart Egarenc, la colla Sardanista Amunt i Crits i els coros i grups de ball de la Coordinadora de Entidades Andaluzas de Terrassa. Per sort, el temps va acompanyar, amb un bon sol. Les activitat de música tradicional i popular catalana i andalusa es van acompanyar del grup de rap Revolusonats, i dels grafiters Mohi i Roset, que vam fer un dibuix amb les principals peces del patrimoni local.

Món Terrassa va repartir a la ciutadania bosses per anar a comprar i bolígrafs.

Món Terrassa, en cinc anys, s’ha convertit en la referència informativa de la ciutat i de la seva comarca, que inclou Matadepera, Rellinars, Vacarisses, Ullastrell, Viladecavalls i Castellbisbal.

Món Terrassa ha fet una gran aposta per les xarxes socials, des de Facebook a Twitter, passant per Telegram i Instagram. Entre totes elles, sumen més de 83.000 seguidors, una xifra que no para de créxer. I milers de lectors ens fan costat, 200.000 el mes de setembre i 167.000 el d’octubre. La festa va ser un agraïment a tothom que ha confiat en nosaltres.

Món Terrassa s’acosta al que passa a la ciutat i al seu entorn 24 hores al dia 365 dies a l’any, inclosos els festius, els caps de setmana i les vacances. Perquè d’això, les notícies no hi entenen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa