MónTerrassa
El govern de Terrassa planteja implantar mini-deixalleries per barris
  • CA
Tot per Terrassa (TxT) ha inaugurat el cicle de xerrades «Tot Tertúlia» amb la participació de Lluïsa Melgares
Tot per Terrassa (TxT) ha inaugurat el cicle de xerrades «Tot Tertúlia» amb la participació de Lluïsa Melgares | TxT

!--akiadsense-->

Tot per Terrassa (TxT) ha inaugurat el cicle de xerrades «Tot Tertúlia» amb la participació de la tinent d’alcalde i regidora de Neteja i Residus Lluïsa Melgares. Amb una assistència de 40 persones a la seu del partit que presideix Jordi Ballart, la regidora ha detallat que les prioritats pressupostàries aquest 2020 en l’àmbit de neteja seran per ampliar en 15 persones la plantilla d’Eco-equip, adquirir nous camions i posar en funcionament una quarta línia de recollida lateral.

L’acte ha comptat també amb un temps de debat per parlar sobre els objectius de la Revolució Verda de l’equip de Govern de Terrassa. El propòsit és que en deu anys Terrassa augmenti el 37% actual de recollida selectiva fins el 60%. Per fer-ho, Melgares ha apuntat que estudien implantar mini-deixalleries per barris, continuar a Sant Pere Nord amb la recollida de mobles iniciada com a prova pilot a Segle XX i fomentar campanyes de civisme entre la ciutadania.

Segona tertúlia el 28 de febrer

La de Melgares ha estat la primera trobada de «Tot Tertúlia», un cicle de xerrades obertes a tothom per parlar, debatre i resoldre dubtes sobre temes de ciutat i amb la presència de les regidores i regidors responsables de les àrees. La pròxima xerrada tindrà lloc el divendres 28 de febrer i comptarà amb el regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier Fernández Rivero, per parlar sobre seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa