MónTerrassa
El govern, satisfet per l’acollida de la concentració virtual #JoSocAlRaval
  • CA
Una integrant del Col·lectiu de Dones de Ca n'Anglada que ha participat en la concentració virtual
Una integrant del Col·lectiu de Dones de Ca n’Anglada que ha participat en la concentració virtual | Col·lectiu de Dones de Ca n’Anglada

!--akiadsense-->

El Govern de Terrassa agraeix la bona acollida que va tenir aquest dimecres a la tarda la concentració virtual contra la violència vers les dones, convocada per l’Ajuntament i la Comissió 8 de març. Més de 50.000 persones van seguir a les xarxes socials municipals la concentració virtual (28.983 a Twitter, 19.359 a Facebook, i 2.015 a Instagram). La convocatòria virtual va rebre a les xarxes municipals 389 likes, i una vuitantena de persones van emprar el hashtag #JoSocAlRaval.

Amb aquesta acció virtual, que es va fer per poder donar continuïtat a les concentracions que el dia 25 de cada mes es fan al Raval contra la violència vers les dones, s’ha volgut donar el màxim suport a les dones que es troben en situació de violència masclista i posar de manifest que, malgrat el confinament, l’Ajuntament, les entitats i la ciutadania continuen lluitant contra aquesta xacra social. En l’estat d’alarma i de confinament actual, el Govern municipal reitera la necessitat que la ciutadania ajudi en la mesura del possible a detectar possibles situacions de violència masclista en el seu entorn o veïnat, i que davant de qualsevol sospita truqui al telèfon d’emergències 112.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa