MónTerrassa
Gaudir de menjar totalment casolà a la Rostisseria Roc Blanc
  • CA

La Rostisseria Roc Blanc és un establiment dedicat a servir plats totalment casolans amb més de 20 anys d’experiència en el sector de l’alimentació. Amb els pollastres a l’ast com a grans protagonistes, ofereixen una gran quantitat de plats preparats per emportar sense renunciar a un menjar sa i saludable i estan “fets amb els millors productes i la qualitat que el client es mereix”, segons expliquen a la seva pàgina web. Es troben situats al carrer Pablo Iglesias número 33, a ple barri del Roc Blanc, i son una gran opció per gaudir d’un bon àpat casolà al cap de setmana sense haver de cuinar. L’establiment es troba obert tots els caps de setmana i festius de 9:00h a 16:00h.

Expliquen que son especialistes en els pollastres a l’ast, amb una recepta inconfusible que aporta un sabor únic i inigualable al pollastre. És per aquest motiu que ofereixen un menú de la casa per a 2 o 4 persones amb un preu més econòmic: el menú per a 4 persones té un preu de 17’95€ i compta amb un pollastres a l’ast, patates fregides grans i un altre plat a escollir; i el menú per a 2 persones té un preu de 9’95€ i compta amb mig pollastres a l’ast, patates fregides grans i també un altre plat a escollir.

Tot i així, es poden comprar els pollastres a l’ast com a únic producte, així com molts altres aliments: conills a l’ast, canelons, paella, fideuà, mandonguilles, cargols, xampinyons, bacallà amb tomàquet, croquetes, spaguettis, macarrons, patates fregides o rostides, peus de porc, pop en salsa, truita de patates, calamars a la romana, ensaladilla russa, amanida de gambes, de cranc, de pasta o de salmó, pastís de tonyina, o fins i tot pollastre farcit amb guarnició. Tots els productes i tots els seus preus es poden consultar en aquest enllaç.

Trajectòria Rostisseria Roc Blanc

Rostisseria Roc Blanc es va inaugurar en 1994 com un negoci familiar, continuant com a tal en l’actualitat. “Disposem de més de 20 anys d’experiència en el sector de l’alimentació on la nostra qualitat i els nostres clients ens avalen. La nostra experiència ens permet tenir els millors preus a la millor qualitat ja que tots els nostres plats son d’elaboració casolana. Recordi que pot gaudir dels nostres plats preparats llestos per emportar sense renunciar a un menjar sa i saludable, fet com a casa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa