MónTerrassa
Fem Vallès i l’Ajuntament acorden treballar conjuntament pel territori
  • CA

Una representació de l’agrupació socioeconòmica Fem Vallès s’ha reunit amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, per tractar diversos temes d’interès per a la ciutat i el territori. La reunió va tenir lloc el migdia d’ahir dilluns 28 de febrer a l’Ajuntament de Terrassa. En representació de Fem Vallès hi ha assistit el seu president i també president de Cecot, Antoni Abad; el coordinador, Arnau Vilà; l’arquitecte urbanístic, Manel Larrosa; i en David Garrofé, com a col·laborador. A la trobada també hi assistit el president de Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Ramon Talamàs, el secretari general de Cecot, Oriol Alba, i la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares.

Els temes que han centrat la reunió han estat la projecció i el desenvolupament econòmic de la ciutat i la seva àrea d’influència, els programes d’ajuda a la competitivitat, la millora de les infraestructures, projectes de mobilitat que hi ha sobre la taula, així com també el debat en la governança metropolitana. En aquest sentit, s’ha acordat la voluntat de treballar de forma coordinada i periòdica per donar impuls a les diferents actuacions, establint un marc de treball, per compartir les necessitats i potencialitats al respecte de les infraestructures i i recursos que necessita el territori.

Reunió entre Fem Vallès i l’Ajuntament de Terrassa | Ajuntament de Terrassa

Fem Vallès

Fem Vallès és una agrupació socioeconòmica que representa a vint-i-una entitats de les comarques del Vallès Occidental i el Vallès Oriental, que neix fruit de la constatació de la unitat productiva que representa el territori. El principal eix de treball de l’entitat gira entorn la necessitat d’una estructuració metropolitana i la dotació d’una ordenació territorial, amb l’objectiu de potenciar la seva importància econòmica i de superar la condició de perifèria metropolitana en què el Vallès ha estat permanentment situat.

Les entitats que conformen l’agrupació son:

  1. Cecot
  2. UEI – Unió Empresarial Intersectorial – Centre d’Empresaris
  3. Ciesc – Consell Intersecotrial d’Empresaris
  4. Via Vallès
  5. SCE – Sant Cugat Empresarial 
  6. Baricentro
  7. EIC – Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya – Delegació del Vallès 
  8. CAATEEB – Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona – Delegacions del Vallès Oriental i Occidental
  9. COAC – Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Delegació del Vallès
  10. CCOO – Comissions Obreres
  11. Cambra de Comerç de Terrassa
  12. ICATER – Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa
  13. Circuit de Barcelona-Catalunya
  14. UAB – Universitat Autònoma de Barcelona
  15. Sagalés
  16. TUS – Transports Urbans de Sabadell
  17. Cambra de Comerç del Vallès Oriental
  18. ACTU – Agrupació Catalana de Tècnics Urbanistes
  19. AFTP – Aliança Ferroviària TransPirinenca
  20. Fundació per la Indústria
  21. Mútua de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa