MónTerrassa
La família Comellas adquireix el control total del grup Circutor

La família terrassenca Comellas ha adquirit el 100% del grup Circutor. El grup especialitzat en eficiència energètica, que acull les empreses vallesanes Circutor i Circontrol, inicia una nova etapa amb una sola família amb el total de les accions de la companyia. Fins ara, les famílies Comellas i Pons compartien la propietat amb un 50% cada una, però amb l’adquisició de la part de la família Pons, el grup passa a tenir un sol accionista, explica l’Econòmic.

En aquesta nova etapa, la companyia pretén créixer en tots els àmbits, amb l’objectiu d’ampliar la plantilla que ara compta amb 800 treballadors i augmentar el volum de negoci amb la seva presència a més de 100 països. El diari explica que l’empresa va arribar als 160 milions de facturació l’any 2021, dels quals l’empresa Circutor -dedicada a les solucions de control de l’energia- en va aportar 90 milions; i Circontrol -fabricant d’equips de recàrrega de vehicles elèctrics- en va aportar 44 milions. Respecte del 2020, el volum de negoci de l’empresa va créixer un 14%.

Joan Comellas i Núria Comellas afirmen que “estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte: ens permetrà fer front als reptes que demana l’actual sector elèctric, on l’agilitat i la capacitat d’adaptació al canvi són la millor recepta per aportar de forma sostinguda solucions de valor al mercat, mantenint sempre un model empresarial basat en el creixement sostenible i en la innovació”

Circutor compta amb un trajectòria de gairebé 50 anys d’experiència. Va ser fundat el 1973 a Terrassa, i té la seu a Viladecavalls. Disposa un total de sis centres productius a l’Estat espanyol que treballen en el disseny i fabricació d’equips destinats a millorar l’eficiència energètica: equips de mesura i control de l’energia elèctrica i de qualitat del subministre, protecció elèctrica industrial, compensació de reactiva i filtrat d’armònics, recarrega intel·ligent de vehicles elèctrica i energies renovables. Amb tot això, aporta solucions a més de 3.000 productes en més de 100 països arreu del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa