MónTerrassa
Es retiren els fitons de la vorera del carrer Ferran Casablancas de Terrassa
Els blocs de formigó instal·lats al carrer per evitar el mal estacionament | G.E.

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha començat una actuació que té com a objectiu retirar un seguit d’elements de la vorera del carrer de Ferran Casablancas que s’havien mostrat com a un obstacle per a la mobilitat dels vianants. Aquesta intervenció va ser una petició expressada pel veïnat i es finança mitjançant la partida que l’Ajuntament va reservar als pressupostos per a les demandes dels districtes.

Les voreres del carrer de Ferran Casablancas, entre el carrer de Palautordera i el carrer de Clara Campoamor, tenien uns elements constructius destinats a impedir que els vehicles pugessin a la vorera per aparcar. La forma d’aquests elements (baixos i del mateix color que el paviment) van acabar generant inconvenients a alguns vianants. Per aquest motiu, els representants veïnals van presentar la proposta de la seva eliminació al programa de millora de l’espai públic gestionat pels districtes.

Durant l’actuació es trauran aquests elements de formigó i es reposarà el paviment. No s’eliminaran tots aquests fitons, només els que estan ubicats al davant dels passos de vianants i els que estan a la línia d’estacionament, ja que també generen molèsties per a l’obertura de les portes dels cotxes aparcats. La resta, ubicats a zones com, per exemple, a la mitjana o a llocs que no són de pas, es mantindran. Està previst que la intervenció tingui una durada de dues setmanes. Serà l’empresa Asfalts Riba S.A., l’encarregada d’executar els treballs.

Nou comentari

Comparteix