MónTerrassa
Com equilibrar l’alimentació després de les vacances
  • CA
És hora de tornar a la rutina, també alimentària | Cedida

!--akiadsense-->

La nostra alimentació varia en funció de l’època de l’any. A l’estiu, per exemple, mengem més productes frescos com fruita i verdura, però la tornada a la feina pot alterar aquest sa costum. El resultat acostuma a ser un augment de pes, potenciat pel fet que amb l’arribada del fred mengem productes amb més calories.

Hi ha una sèrie de consells a tenir en compte per evitar-ho:

Recupera hàbitssaludables per equilibrar l’alimentació de manera gradual.

Suma una ració de fruita i verdura al dia, redueix els aliments rics en greixos de manera gradual, i torna a marcar entre 5 i 6 àpats al dia, així s’activa el metabolisme. A més, planifica els àpats setmanalment per evitar que la marca de temps alteri la teva dieta.

La selecció dels nutrients que prenem.

Triar correctament els nutrients que prenem suposa portar una vida sana i gaudir dels àpats. És fonamental menjar de manera moderada, i alternant una àmplia varietat de productes, destacant la importància de la fruita.

Fruita, verdures i líquids.

S’ha de consumir fruita i verdura en quantitat. Aporten fibra, i poques calories, a més de ser saciant. I és fonamental beure líquids, almenys, litre i mig d’aigua al dia. És vital per a l’organisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa