MónTerrassa
Engega la 4ta edició del ‘Mou-te, tu hi guanyes’ amb activitats presencials

L’Ajuntament de Terrassa engega de nou el programa d’activitat física saludable “Mou-te, tu hi guanyes!”, de la mà dels serveis municipals de Salut, Esports i Gent Gran, així com amb la participació de diferents entitats de la ciutat. La quarta edició del “Mou-te” tornarà a ser del tot presencial, i s’estendrà des d’aquest mes de març fins a finals d’any. Amb aquesta iniciativa es pretén promocionar l’activitat física saludable en l’àmbit comunitari, fent especial èmfasi en l’edat adulta i gent gran.

El programa aglutina activitats a l’aire lliure, gratuïtes, i adaptades a tots els nivells de preparació. La programació manté moltes de les activitats que s’havien fet en les darreres edicions, com iniciació i passejades de marxa nòrdica; el QigongTxikung; o gimnàstica als parcs, amb sessions a la carta dirigides per especialistes que ensenyen el funcionament dels aparells ubicats a diferents parcs de la ciutat; entre d’altres. Aquesta edició també compta amb la programació de Cuida’t +60, que es va iniciar al mes de gener per tal d’oferir continuïtat en la pràctica d’activitat física a les persones de més de 60 anys. Aquestes són sessions dirigides per especialistes en activitat física i que es desenvolupen en cinc punts diferents de la ciutat: a les zones municipals esportives de Can Parellada, Can Jofresa, La Maurina i Sant Llorenç, i al Centre Social de Les Arenes, Can Montllor i La Grípia.

Com a novetat d’enguany, s’ofereix l’activitat de marxa nòrdica i càncer de mama, adreçada a dones amb càncer de mama, especialment indicat a les que han de prevenir el limfedema, i l’activitat “Caminades dels divendres”, que proposa itineraris per fer caminades saludables rurals i urbanes.

La regidora de Salut i Gent Gran, Mónica Polo, creu que aquestes iniciatives “fan de Terrassa una ciutat compromesa amb el benestar de la ciutadania, en què la salut juga un paper fonamental. La bona acollida d’aquest programa, que es fa palesa amb la programació i ampliació d’aquesta quarta edició, demostra que els terrassencs i terrassenques ens ho prenem en serio, ens preocupa el nostre cos i treballem per mantenir-nos saludables”.

El programa i els formularis d’inscripció es poden trobar a la pàgina web municipal.

Nou comentari

Comparteix