MónTerrassa
Les tres empreses guanyadores dels Premis Cambra Terrassa 2022

Els Premis Cambra 2022 ja tenen empreses guanyadores: Premi Cambra a la Internacionalització a European Flavours & Fragrances Spain (Rubí); Premi Cambra a la Innovació a Bio-Fil (Terrassa, i el Premi Cambra a la Sostenibilitat a Hercal Diggers (Terrassa).

European Flavours & Fragrances Spain

Fundada l’any 2013, es dedica a la fabricació i la comercialització d’aromes destinades a la indústria de l’alimentació i les begudes. Desenvolupa un model d’exportació directa a clients estratègics de països emergents, agents comercials i distribuïdors
exclusius, a més de comptar amb filial comercial i oficines comercials internacionals. Actualment, exporta els seus productes a 36 països d’arreu del món. La companyia compta amb 22 treballadors i treballadores i també amb 4 estudiants en pràctiques.

Bio-Fil (Terrassa), Premi Cambra 2022 a la Innovació

Biología y Filtración SL (Bio-Fil), va néixer l’any 2011 i es dedica a la creació, patent i millora dels sistemes de tractament de les aigües residuals, tant municipals com industrials. Compta amb oficines a Terrassa i a Santa Eulàlia de Ronçana. Darrerament, ha dissenyat un nou procés innovador que unifica dues tecnologies en una més compacta. Aquest procés permet augmentar la capacitat de tractament en més d’un 35% d’una depuradora municipal sense necessitat d’ampliar l’obra civil, eliminant la totalitat de la matèria orgànica, i eliminant una gran part dels contaminants emergents, com ara fàrmacs, disruptors endocrins, etc. fet que no es pot eliminar en instal·lacions convencionals, així com canviar el color de tot tipus d’aigua sense la necessitat d’afegir reactius químics.

Hercal Diggers (Terrassa)

Hercal Diggers va néixer el 2006 i es dedica al sector de la construcció: obra civil, moviment de terres, enderrocs i fabricació d’àrids reciclats i de formigó. Compta actualment amb una plantilla professional formada per 180 treballadors. Ha posat en marxa a Terrassa la planta de valorització de residus “H-Zero”, la primera i única instal·lació estatal que transforma els residus de la construcció en àrids reciclats rentats d’excel·lent qualitat i aptes per a la fabricació de formigó sostenible. Hercal Diggers, especialista en enderrocs, recicla la runa i
racionalitza l’ús de materials naturals a l’hora de produir formigó.

A més, amb l’objectiu de descarbonitzar part de l’activitat industrial, varen incorporar 3.000 m2 de plaques fotovoltaiques, que redueixen el consum energètic de les oficines i de la planta.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa