El júnior Dani Ratera guanya el Triatló Olímpic de Tossa
Dani Ratera a dalt de tot del podi | CNT

!--akiadsense-->

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Dani Ratera va vèncer en categoria júnior el Triatló Olímpic de Tossa de Mar que va disputar-se dissabte sobre unes distàncies de 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres finals de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 2h31’48”, tot superant Guillem Cortijo (CN Mataró), segon amb un temps de 2h32’52”. La marca assolida per Ratera el va situar en el 25è lloc d’una classificació general masculina que va encapçalar Guillem Rojas (Prorunners Barcelona), amb un registre de 2h16’57”.

El club va comptar amb dos representants en aquesta prova. Jesús Rodríguez va acabar en el lloc 75 amb 2h43’07” i Rubén Molina va concloure en la posició 311 amb 3h17’29”.