MónTerrassa
El Corralito CCA presenta una nova edició de l’exposició Qlectiva
  • CA

El Corralito Centre de Creació Artística (El Corralito CCA) inaugura l’edició Qlectiva XIX el dimarts 14 de setembre al Cinema Catalunya de Terrassa, situat al carrer Sant Pere 9, a les 19:30h. Aquesta edició està dedicada a joves creadores de viodeoart i curtmetratge de la ciutat de Terrassa i els voltants.

Durant l’inauguració s’hi podran veure 7 projectes inèdits de forma gratuïta. Els curtmetratges que s’hi podran veure son: el fotodocumental “Atrapats” de Mireia Comas, “El Mito” de Clàudia Abril, “A las imágenes que perdí” de Kevin Chepe, “Rega’m les plantes” de Jordi Sanz, “Bug fix” de Poxi Fran, “Quan s’està tancada”, de Neus Martínez Ferran, i “Sesión de histéria: entre la cárcel i el cuerpo”, de Carmen Muñoz i Wences Lamas.

La comunitat d’El Corralito afirma a les seves xarxes socials que aquesta edició es tracta d’un “intent -que inclou el fracàs- d’obrir un lloc entre les imatges, un espai entre l’esgotament i el seguir fent”. I segueixen: “La imatge està per tot arreu, la representació ha substituït la realitat, la realitat és el poder, de l’hegemonia i de la maquinària normativa. Estar en contra de les imatges és estar en contra del poder? No hi ha relat? Només hi ha memes? Aquesta és una mostra on, tot i la pandèmia, tot i la fatiga, i tot i la postveritat, les creadores ens segueixen presentant imatges. Potser un exercici d’ingenuïtat, tant naïf com imaginar un paper en blanc, una tabula rasa o el primer meme”.

Cartell de la Qlectiva XIX | El Corralito CCA

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocada a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de Terrassa i voltants, que forma part de El Corralito Centre de Creació Artística. El Corralito son una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per
joves creadors de Terrassa, que es troben situats al carrer Sant Leopold 63.

Degut a les restriccions per la pandèmia, l’aforament d’aquesta inauguració serà limitat i s’haurà d’entrar a la presentació amb reserva d’entrada prèvia. Per més informació i reservar les entrades podeu visitar aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa