El carrer Cremat de Terrassa és un dels vials més cèntrics i comercials que tenim a la nostra ciutat. Com ha passat en la resta de carrers, en els darrers anys ha estat víctima de moviments en l’obertura i tancament d’establiments. Tanmateix, els locals queden buits durant pocs mesos. Així és com en aquests darrers dies han apregut dos nous negocis.

Per una banda, Parlem Telecom ha obert la seva primera botiga física a la ciutat (cal tenir en compte que tenia ja una botiga oficial al carrer Unió però que no era propietat de l’empresa de telecomunicacions). Aquesta aposta forma part d’un pla d’obertures de botigues arreu del territori català, amb una inversió de prop d’1 milió d’euros. Terrassa és la segona ciutat amb més clients de Parlem Telecom de tot Catalunya, tan sols per darrere de Barcelona, i a més té la quota de mercat més alta de l’operadora, amb més de 3.200 clients residencials i unes 180 empreses. És doncs una aposta sobre segur.

Nou restaurant al carrer Cremat | M.D.B.

D’altra banda, gairebé al davant de la botiga de Parlem Telecom s’hi ha instal·lat Farina di Strada, un establiment de menjar ràpid i per emportar, basat en la cuina italiana i especialitzat amb la pizza, una pizza al taglio, és a dir, en porcions, tant de moda actualment per la seva comoditat. Farina di Strada ha nascut en aquest mateix 2021 de la mà de quatre socis amb passió per la gastronomia italiana i amb experiència en el món de productes gourmet. Es tracta de la primera botiga física que té l’entitat i esperen captar l’atenció dels terrassencs que passegin per aquest cèntric carrer. Estarà obert tots els dies de la setmana, amb horari ininterromput.

Actualment encara resta un local que es troba buit, si bé, hi ha moviment al seu interior. Estem parlant del local ubicat on hi havia situat l’antic bar cremat, en un edifici que ha estat totalment remodelat i que espera en els pròxims mesos poder recuperar la vitalitat. Veurem quin tipus de negoci s’hi instal·la, si bé tot fa pensar que el més probable és que sigui un bar o restaurant, ja que té opcions de poder instal·lar taules a la plaça Vella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa