MónTerrassa
Dues figures del ballet mundial, juntes a Terrassa pel seu nou espectacle
  • CA

Dues figures del ballet mundial presenten a Terrassa el seu nou espectacle. Lucía Lacarra i Matthew Golding, ella figura del San Francisco Ballet i del Ballet de Munich, i ell del Het National Ballet i del Royal Ballet, han iniciat un camí artístic plegats que vam poder veure a Fordlandia (2021) i ara a la seva última producció In the still of the night. Aquest nou espectacle es podrà veure a La Factoria Cultural el pròxim dissabte dia 15 d’octubre a les vuit del vespre.

Estrenada a Alemanya (2021), In the still of the night és un viatge emocional on el present i el passat s’entrellacen tot explicant-nos una història on el públic esbrinarà què va passar en el passat per entendre el present d’aquesta parella.

Les coreografies, dissenyades per Matthew Golding, estan acompanyades de vestuari i música dels anys 60 que ens evoquen als clàssics cinematogràfics com Grease o Ghost. Una hora d’una bella dansa on sonaran temes de Five Satins, Philip Glass, Ben E. King & The Drifters, Edith Piaf, Max Richter, Righteous Brothers o The Ronettes.

Qui són els dos intèrprets?

Lucía Lacarra, nascuda a Zumaia, va ser la musa de Roland Petit i Helgi Tomasson, i va ballar papers protagonistes a ballets de John Neumeier, John Cranko i Kenneth MacMillan. El seu repertori va des de Marius Petipa fins a Jerome Robbins, George Balanchine, Edwaard Liang i Christopher Wheeldon.

Per la seva banda, Matthew Golding és nascut al Canadà. Va estudiar a Estats Units i a la Royal Ballet School de Londres. Com a ballarí ha estat influenciat pel Het National Ballet a Amsterdam, on el seu director Ted Brandson asíduament compta amb ell com a estrella convidada.

Les dades

In the still of the night
Dia: Dissabte 15 d’octubre, a les 20 h
Preu: 18-28€
Durada: 60 min
Més informació i compra d’entrades

Lucía Lacarra i Matthew Golding estrenen nova peça a LaFACT Cultural

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa