MónTerrassa
Dos detinguts i un denunciat per robar tres altaveus i dur una navalla
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir dues persones per robar tres altaveus d’un centre comercial de Terrassa ahir dimarts a la tarda, i va denunciar una tercera persona que les acompanyava per tinença d’una navalla automàtica.

Els fets van succeir ahir dimarts 4 de gener a la tarda, quan els tres individus van entrar en un centre comercial ubicat a l’avinguda Tèxtil a comprar. Però resulta que no van comprar ni pagar res, sinó que van marxant robant material de la botiga, i el personal de l’establiment se’n va adonar. Tot seguit, a les 17:40h de la tarda exactament, el personal va procedir ràpidament a informar a la Policia Municipal de Terrassa que havien estat víctimes d’un furt, requerint d’aquesta manera una patrulla de la Policia Municipal.

Quan la patrulla va arribar al centre comercial indicat, els agents van procedir a la visualització de les gravacions de les càmeres de seguretat de l’establiment i van observar tres persones sospitoses del furt que acabava de tenir lloc. Tot seguit, els agents van iniciar una batuda per la zona més propera i van localitzar al carrer de Colom, a l’alçada amb el carrer del Llobregat, a tres persones que coincidien amb el grup sospitós que havien vist a les gravacions de les càmeres de seguretat.

Els agents els van demanar que s’aturessin, els van identificar, i posteriorment els van escorcollar. A dos dels individus els van localitzar tres altaveus a sobre que havien furtat de l’establiment amb un valor de 528 euros en total. Així doncs, aquestes dues persones van ser detingudes per motiu de furt. Però això no és tot, i és que en escorcollar a la tercera persona que els acompanyava, els agents van adonar-se que aquesta portava una navalla a sobre, de tal manera que va quedar denunciada per tinença d’una navalla automàtica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peter a gener 05, 2022 | 14:56
    Peter gener 05, 2022 | 14:56
    Nada libre en horas ,y siguen con las navajas esto no lo para nadie ,no hay justicia si robas...
  2. Icona del comentari de: Albert a gener 05, 2022 | 15:00
    Albert gener 05, 2022 | 15:00
    Nacionalitat dels que venen a robar-nos?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa