MónTerrassa
Detinguts in fraganti per robar en una nit 3 empreses de Girona i Barcelona
  • CA
Detinguts in fraganti per robar en una nit 3 empreses de Girona i Barcelona
Detinguts in fraganti per robar en una nit 3 empreses de Girona i Barcelona | Mossos

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 5 de novembre, tres homes com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força, atemptat als agents de l’autoritat i falsificació de document públic.

Els fets van succeir el passat diumenge, cap a les vuit del vespre, quan els Mossos van rebre l’avís que havia saltat l’alarma de seguretat en un taller mecànic de la localitat de Salt. Els autors havien accedit a l’interior de l’empresa a través d’una finestra de metacrilat de la porta principal i havien intentat sostreure, sense èxit, la caixa forta.

Immediatament les patrulles van iniciar una recerca per la zona per tal de localitzar els lladres, els quals haurien fugit amb un vehicle.

Al cap d’una estona, es va rebre un nou avís d’alarma de robatori en una empresa panificadora, situada al municipi d’Hostalric. En aquest cas, els lladres van sostreure una caixa metàl·lica, que contenia uns 400 euros, i van fugir en un vehicle.

Després de comprovar tots els indicis i la ruta de fugida dels lladres, els investigadors van determinar que els dos fets haurien estat perpetrats pels mateixos autors. Davant la sospita que podrien intentar un altre assalt durant la mateixa nit, es va establir un dispositiu policial, per tal d’interceptar-los.

Pels volts de les 10 de la nit del diumenge, els mossos van detectar la presència d’un turisme davant les portes d’un taller de vehicles, en un polígon comercial de Terrassa i van decidir fer un seguiment discret.

Minuts més tard, els agents van observar com del vehicle baixaven tres persones i es posaven a manipular la persiana que hi havia davant la porta del taller, fins que la van aconseguir obrir. Seguidament, amb una pota de cabra, van intentar obrir una segona porta, per accedir a les oficines, moment en què es van veure sorpresos pels mossos.

Davant la presència policial els lladres van reaccionar violentament. Un d’ells esgrimint un mall de grans dimensions i un altre una pota de cabra, es van encarar als agents i els van agredir. Tot i l’atac, els policies van aconseguir reduir i detenir els lladres. Posteriorment els mossos van rebre assistència sanitària pels cops i contusions que havien patit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: koko a novembre 12, 2017 | 08:23
    koko novembre 12, 2017 | 08:23
    Llibertat amb càrrecs !!!!!!!!!! merda sistema
  2. Icona del comentari de: Ciutadana farta a novembre 13, 2017 | 16:57
    Ciutadana farta novembre 13, 2017 | 16:57
    Tres delinquents pescaga infraganti cometent el delicte, que agredeixen la policia i la fereixen, un d,ells es extracomunitari , i que no son cap d,ells d,aqui(de que viuen i quina nomina tenen per justificar estar aqui); els deixen en llibertat amb carrecs i deu catalans que no han fet res de res estan a la preso? Quina mena de porqueria de pais es aquest? I alguns jutjes, amb tot el respecte , que s,ho facin mirar, aquests lladres , dema hi tornaran, aixo no es alarma social?no entenc res

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa