Sobre les 23h d’aquest dimarts, dia 26 d’abril, agents de la Policia Municipal de Terrassa van detectar una furgoneta que circulava per la carretera de Montcada, a l’alçada del barri de Vilardell, en direcció al centre de la ciutat. Atès que els agents tenien coneixement que aquesta persona, implicat en diverses accions delictives, tenia retirat el carnet de conduir per odre judicial, el van instar a que aturés la seva marxa.

El conductor, però, va fer cas omís a les indicacions policials i va seguir el seu trajecte i els agents el van seguir amb els dispositius lluminosos encesos i acústics fins aturar-lo al carrer de Badajoz, a l’alçada del carrer de Pontevedra. Els agents van poder observar llavors els evidents símptomes d’embriaguesa del conductor. Tot i que se’l va informar de l’obligatorietat de sotmetre’s a les proves d’impregnació alcohòlica de forma correcta, l’infractor va insuflar indegudament diverses vegades. Els agents van advertir que si no deposava la seva actitud, gens col·laboradora, podria incórrer en un delicte de negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. Finalment, va insuflar correctament i va donar un resultat de 0,74 mg/l.

En el moment que se’l va invitar al trasllat a les dependències policials per sotmetre’s novament a les proves en un etilòmetre de precisió, el conductor va posar en marxa el vehicle amb la intenció d’escapolir-se, mentre insultava i amenaçava els agents, cosa que li va resultar infructuosa per la immediata actuació policial. El conductor va ser detingut i traslladat a la seu policial per realitzar diligències per estar implicat en delictes contra la seguretat del trànsit, per amenaces i per conduir sense permís. El vehicle va quedar immobilitzat en el dipòsit municipal.

Nou comentari