MónTerrassa
Ús fraudulent de targetes d’aparcament per a discapacitats
  • CA

Ahir dilluns, a les 9.20, una patrulla de la Policia Municipal en servei ordinari va observar un vehicle estacionat a una zona d’ambulàncies del carrer d’Edison, a l’alçada del carrer del Pintor Fortuny, amb una fotocopia a color d’una targeta d’aparcament per a persones amb discapacitat.

Els agents van identificar al conductor del vehicle i van comprovar que aquest no era el titular de la targeta exposada. Per aquest motiu, van procedir a denunciar administrativament al conductor per fer-ne un ús fraudulent i se li va retirar la fotocopia.

Més tard, a les 12.10, un particular va avisar a la Policia Municipal que hi havia un vehicle estacionat al mig de dues places d’estacionament per a persones amb discapacitat al carrer de Mura, a l’alçada de la carretera de Castellar, amb una targeta d’aparcament per a persones amb discapacitat que semblava falsa. Una patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc i va comprovar que la targeta que es veia al vehicle era correcta. També va observar en el vehicle mostres d’haver patit un accident i, per tant, estar mal estacionat per aquest motiu. Els agents van acudir al domicili de la titular del vehicle per comprovar que era la titular de la targeta d’aparcament per a persones amb discapacitat.

La titular els va comunicar que no havia sortit de casa en tot el matí. Els agents van ser informats que qui havia conduit el vehicle durant el matí era la filla de la titular de la targeta i que l’havia fet servir fraudulentament per estacionar. Els agents van procedir a denunciar administrativament el vehicle per estar mal estacionat a la plaça d’aparcament reservada per a persones amb mobilitat reduïda i a la conductora per fer un ús fraudulent de la targeta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa