MónTerrassa
Cs Terrassa vol estendre ‘Treball als Barris’ a més zones de la ciutat
  • CA

El grup municipal de Ciutadans Terrassa ha anunciat la presentació d’una moció per a ser debatuda en el ple municipal del dimecres 22 de desembre, amb la qual sol·licitarà estendre el projecte ‘Treball als barris’ a altres barris de Terrassa. El regidor de la formació taronja, David Aguinaga, ha recordat en un comunicat que “el mes de maig de 2018 Ciutadans ja va portar a Ple una proposta de resolució per a l’ampliació del programa a altres barris de Terrassa”. Ha denunciat que aquesta proposta “hagi caigut en sac trencat, ja que no hi ha indicis que l’Ajuntament estigui examinant l’elegibilitat d’altres barris pel desenvolupament d’aquest projecte”.

Aguinaga considera que el programa “s’ha renovat de manera automàtica sense cap mena d’anàlisi sobre la pertinència de la seva ampliació o modificació a altres llocs de la ciutat”. El grup considera necessari una ampliació als barris com Can Parellada, Can Palet II, Guadalhorce, Sant Llorenç o Can Tusell, per fomentar el treball.

Ciutadans també troba a faltar “informacions detallades com les que oferien els mapes de vulnerabilitat ocupacional, econòmica o residencial, classificats per seccions censals”. Per tot això, el grup proposarà en el ple municipal de desembre reprendre l’elaboració d’aquests mapes dels mapes i cursar petició al Servei d’Ocupació de Catalunya per a l’ampliació de ‘Treball als barris’ a altres Barris diferents del districte 2 i La Maurina, zones on ja s’implementa el programa.

Treball als Barris

El projecte “Treball als Barris”, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, dóna suport als barris que, per les seves característiques socials, ocupacionals i econòmiques, requereixen d’una especial atenció. El seu objectiu és generar ocupació i contribuir al desenvolupament d’un entorn social i econòmic que faciliti la cohesió social i millora de la qualitat de vida de les persones que hi resideixen. En la mateixa línia, el projecte també vol continuar enfortint la col·laboració amb el teixit empresarial dels barris i de la ciutat per promoure la contractació de persones amb més dificultats d’inserció, així com potenciar i enfortir mecanismes de comunicació i intercanvi amb les entitats i agents del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa