MónTerrassa
Creu Roja dóna gràcies a Terrassa en un acte al Teatre Principal
  • CA

La Creu Roja ha volgut agrair la solidaritat i la col·laboració de la ciutat de Terrassa durant aquests darrers mesos tan complicats de pandèmia, i ho ha fet amb un acte celebrat al Teatre Principal de Terrassa que portava per nom “Gràcies, Terrassa“. Amb aquesta gala, l’entitat ha fet un reconeixement a les tasques realitzades durant la crisi sanitària, social i econòmica viscuda i que es continuen patit a causa de la Covid-19, així com posar en valor el suport, la confiança, el treball i l’esforç de les persones convidades que davant una situació d’incertesa van facilitar l’adaptació de tota l’activitat de la Institució.

L’acte ha comptat amb la presència del president local de Creu Roja a Terrassa, Marià Gàllego; el President Autonòmic de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet; així com personal voluntari i personal treballador de la Creu Roja, representants dels partits polítics, representants del Consell Comarcal del Vallès Occidental, i alcaldes i alcaldesses dels municipis de la zona, entre ells, l’alcade de Terrassa Jordi Ballart, de manera virtual.

Des de les seves xarxes socials ha enviat un vídeo agraint a la Creu Roja “per recordar-nos que en tot aquest temps hem seguit construint una ciutat cada vegada mes bonica i solidària“. “L’últim any i mig, amb la crisi provocada per la pandèmia, la solidaritat, el voluntariat i la feina de les entitats han estat més importants que mai. Un dels exemples és Creu Roja, que ha ajudat centenars de persones a Terrassa amb excel·lència habitual tot i les dificultats d’una situació inèdita”, ha expressat Ballart. I ha afegit que “formem part d’una ciutat que batega i que té el seu veritable valor en les persones, ja siguin professionals o voluntaris. La tasca de la Creu Roja és un dels exemple més bonics de solidaritat de Terrassa”.

Durant l’acte també s’ha fet menció especial a representants de les empreses i col·laboradors que es van implicar amb la Creu Roja de Terrassa durant els mesos tan durs de pandèmia, ja sigui de forma econòmica, presencial o de forma puntual. Aquests han estat l’Associació Mitja Marató, l’establiment “l’Informal”, Viñolas Teixidor SL, l’Hotel Don Cándido, el centre dental “Som-Riures”, les Finques Vidal i Gomà, l’Esplai La Fábrica, la Fundació Educativa Can Palet i Ca n’Anglada i l’Escola Lumen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa