MónTerrassa
Un cotxe s’incendia al pàrquing soterrat de la plaça Doctor Robert de Terrassa
  • CA

Un cotxe es va incendiar ahir a la nit a l’aparcament soterrani de la plaça del Doctor Robert, el que té un accés directe a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Les causes de l’incident ara per ara es desconeixen. Però el desplegament dels serveis d’emergències va ser espectacular, amb vehicles de la Policia Municipal, dels Bombers de la Generalitat i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Bona part dels vials de la plaça i alguns dels espais de terra van quedar ocupats -com es pot veure a les imatges, cedides per veïns-. Els Bombers van desplaçar-hi un total de set dotacions.

L’avís el van rebre poc més enllà de les 10 de la nit. El desplegament va poder ser seguit en directe per malalts, familiars i acompanyants que es trobaven al gratacels del centre sanitari del centre de la ciutat. S’especulava, com s’ha pogut veure en les xarxes socials, amb l’explosió d’un cotxe i amb diversos ferits.

A la planta menys 3

Els Bombers han explicat a Món Terrassa que es va incendiar un vehicle estacionat a la planta menys 3. Es va cremar la part del davant. Dues persones van ser evacuades i ateses pel Servei d’Emergències Mèdiques. L’estacionament es va omplir de fum però no va arribar fins a l’interior de les instal·lacions d’urgències de Mútua. Sí que se’n va veure al vial d’accés, on aparquen les ambulàncies, i és que cal recordar que hi ha una via d’entrada directa al pàrquing des d’aquella zona i és un lloc on la ciutadania acostuma a aturar-se un moment per deixar els malalts.

Els Bombers, a més a més d’extingir el foc, van supervisar l’estat de les plantes menys 1 i menys 2. Un minut abans de dos quarts d’onze de la nit van donar el servei per finalitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa