MónTerrassa
Col·leccionistes de Terrassa exposen una mostra del Museu del Còmic de Barcelona
  • CA

L’Associació de Col·leccionistes de Terrassa inaugura el proper divendres 15 d’octubre l’exposició El Món del Còmic i la Il·lustració, a la mateixa seu de l’Associació de Col·leccionistes de Terrassa, situat a la Rambla d’Ègara, número 340, segon pis. L’exposició mostrarà la gran col·lecció del desaparegut Museu del Còmic de Barcelona, i es podrà visitar cada dimecres i cada divendres des de les sis de la tarda fins a dos quarts de nou, fins el 7 de gener de 2022.

El dia de la inauguració es comptarà amb una xerrada que donarà el tret de sortida a l’exposició, que anirà de la mà de la presidenta de l’entitat Esther Nosás i que presentarà Josep Maria Delhom, un gran investigador de còmic català i impulsor del Museu del Còmic i la Il·lustració de Barcelona i de la creació del Museu del Còmic i la Il·lustració de Catalunya a Badalona, projectes amb els quals ha estat estretament vinculat. Aquesta xerrada tindrà lloc a les 19:00h de la tarda a la Sala Magna de la Factoria Cultural, on es parlarà dels inicis del còmic i del que es podrà veure a l’exposició.

Cartell de l’exposició “El món del còmic i la il·lustració” | Associació de Col·leccionistes de Terrassa

Sobre l’Associació de Col·leccionistes de Terrassa

L’Associació de Col·leccionistes de Terrassa és un entitat que presenta una llarga trajectòria: Es va fundar l’any 1966, enguany fa 55 anys. L’entitat descriu que té com objectiu principal promoure el col·leccionisme. A més a més, és una entitat promotora de la Fira Mercat d’antiguitats de Terrassa. En la dècada dels anys 60, el grup va néixer amb el nom de “Grup Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme de la ciutat de Terrassa”. El 2012, fa nou anys, el grup va apostar per canviar el seu nom per un de més curt, i va passar a denominar-se “Associació de Col·leccionistes de Terrassa”, tot i que habitualment se’l coneix amb la seva formula abreviada Col·leccionistes de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa