El CN Terrassa derrota la selecció xinesa
CN Terrassa-selecció xinesa | CN Terrassa

El CN Terrassa va derrotar ahir la selecció xinesa (10-4) en un partit que s’emmarca en l’estada del combinat asiàtic a Espanya per tal de millorar el seu nivell de cara als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. El conjunt de Dídac Cobacho va dominar des del principi i va deixar el matx pràcticament sentenciat al descans.

Els egarencs van arrencar amb determinació i van encadenar un parcial inicial de 3 a 0 que va posar el partit coll avall. Ricard Alarcón va inaugurar el compte al minut i mig de joc amb un llançament des del centre de l’atac. Poc després, Oriol Rodríguez va augmentar el marge. Als cinc minuts de joc, Alarcón va repetir en culminar una acció en superioritat numèrica. Els de Dídac Cobacho van continuar amb l’accelerador premut en el segon període.

La Xina va retallar distàncies momentàniament a través del seu referent ofensiu, Zhongxian, diana que va replicar el CN Terrassa amb un parcial de 3 a 0, obra de Sergi Mora, Alarcón i Àlex de la Fuente, que va enfilar l’electrònic fins al 6 a 1 al descans. A la represa, el ritme anotador va minvar. Només Sergi Mora va trobar el camí del gol als dos minuts del tercer quart. En l’últim període, el matx es va tornar a obrir. Agustí Pericas va marcar el 8 a 1 en la primera acció del quart. Tot seguit, Zhongxian va apropar els xinesos. L’estira-i-arronsa va perllongar-se durant tot el quart. Marc Salvador va aprofitar una situació en home de més per ampliar la diferència. Els de Petar Porobic van respondre de la mà de Yimin. En el tram final, una segona diana de Salvador i la tercera de Zhongxian van col·locar el 10 a 4 definitiu.