MónTerrassa
El CN Terrassa organitza tres activitats en benefici de La Marató

El Club Natació Terrassa organitzarà aquest cap de setmana tres activitats per recaptar fons per a La Marató de TV3, dedicada a la salut mental. Aquestes activitats seran Zumba, Bodycombat, relleus solidaris de natació i tornejos de pàdel.

El dissabte 18, el Pavelló Poliesportiu de l’Àrea Olímpica acollirà una masterclass de Zumba, d’11.00 a 12.00h, i una altra de Bodycombat, que començarà tot just després, de 12.00 a 13.00h. El preu d’inscripció és de 5 euros per masterclass. L’endemà, diumenge 19, el club desenvoluparà dues activitats més. De 9.00 a 13.00h, acollirà uns relleus solidaris de natació. El repte per als nedadors experts és fer 100 sèries de 100 metres, però qualsevol persona amb ganes de nedar per La Marató serà benvinguda al club. El preu d’inscripció és també de 5 euros. Paral·lelament, de 10.00 a 14.00h, el club durà a terme una Americana de Pàdel. En aquest cas, el preu és de 10 euros.

Les inscripcions es poden realitzar a través de l’app del club o d’aquest enllaç web.

La Marató de TV3

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà aquest proper diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut mental molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. Aquests problemes són, per exemple, depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament, trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions.

La recerca en l’àmbit de la salut mental que impulsaran els fons que es recaptin en l’edició d’enguany de La Marató estarà dirigida a la millora de la qualitat i de l’esperança de vida de les persones. Aquesta serà la tercera vegada que La Marató es dedicarà a la salut mental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa