El CN Terrassa bat el Frontennis Igualada en el campionat preolímpic per equips

El Club Natació Terrassa (CNT) ha superat l’equip de Frontennis Igualada en la segona jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips, que ha tingut lloc aquest cap de setmana, amb un resultat final de 3 a 0 a favor dels egarencs.

La parella egarenca formada per Àlex Navarro i Nil Gómez va superar la parella igualadina formada per Martí Claramunt i Oriol Claramunt, per 2 sets a 0 (15-4 i 15-3). Les altres dues parelles del Club Natació Terrassa també van resoldre els seus compromisos amb els respectius contrincants i van guanyar els partits per 2 sets a 0. Biel Vaghi i Dani López van desfer-se de Pau Vergara i Adrià Claramunt (15-6 i 15-7), i per altra banda, Cristian Viñarás i Víctor Herranz van vèncer Aitor Doncel i David Rodríguez (15-10 i 15-5). Així doncs, el Club Natació Terrassa va acabar la segona jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips amb tres victòries, un resultat excel·lent pel club.

Cal recordar que Cristian Viñarás, juntament amb el jugador Albert Domínguez, van adjudicar-se el títol del Campionat de Catalunya de Frontennis aquest estiu, competició celebrada als frontons de Bac de Roda de Barcelona. Domínguez i Viñarás van vèncer en dos sets, 15-12 i 15-10, en una final molt disputada i emocionant farcida de punts de gran nivell.