MónTerrassa
Club Egara de Terrassa, campió de Catalunya de sala
  • CA

El Club Egara DHM es va proclamar ahir diumenge campió de Catalunya de Sala després de vèncer a la final i als shoot-outs al CT Les Fonts, que defensaven títol. Un triomf històric per al club ratllat, que no aixecava el títol de la Primera Divisió de hockey sala des de la temporada 1989-90. 27 anys després, els del Pla del Bon Aire tornen a regnar sobre el parquet.

De fet, es va repetir la final de la temporada passada. Un partit que es va celebrar al pavelló del mateix Club Egara. Però aquesta vegada, després d’un matx trepidant i plegat d’alternatives, que va acabar amb empat a 4, els de Siso Ventalló van estar més encertat en els 1 contra 1 que decidirien el títol català.

El torneig dels ratllats va ser impecable. Després de classificar-se com a primers de grup en la primera fase, guanyat tots els partits, van imposar-se amb claredat a les semifinals contra el Júnior (1-5), en un partit molt seriós dels de Ventalló.

Aquest títol manté el gran moment de forma del hockey ratllat, que després del campionat de Lliga d’herba de la temporada passada, enguany ja suma el seu primer títol d’aquesta campanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa