Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 57.000€ a Vall d'Hebron Hospital Campus
Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 57.000€ a Vall d’Hebron Hospital Campus | cedida

!--akiadsense-->

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Durant el mes de novembre els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 340.413 donacions que han fet possible recaptar 57.709,17€ per al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Aquest import es destinarà a la creació d’un nou Centre de Neonatologia Avançada. Un 7,5% dels nounats de l’Estat són prematurs i la seva evolució cada dia és més satisfactòria gràcies a la qualitat de les cures rebudes. S’ha demostrat que la incorporació dels pares i la resta de familiars a l’equip de tractament millora el pronòstic dels infants. Per aquest motiu, el projecte Amb tu, com a casa vol situar la família al centre de les cures del nounat, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins de l’hospital, en els quals se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals. Durant aquest mes de desembre les donacions van destinades a la Creu Roja, que treballa per donar suport a l’alimentació de les famílies. Més de 165.000 famílies són ateses per la Creu Roja en programes de pobresa.

El concepte d’atenció social per part de Creu Roja consisteix en situar a la família al centre de les intervencions per tal d’assegurar una visió holística de les necessitats i definir correctament les intervencions que s’aplicaran. Els objectius del projecte són: garantir la igualtat d’oportunitat per accedir a una alimentació sana, equilibrada i de qualitat, evitar l’estigmatització i discriminació entre diferents col·lectius per raons econòmiques, facilitar una dieta que aporti els nutrients mínims necessaris per el correcte desenvolupament i creixement de tots els membres de la família, fomentar hàbits d’alimentació saludable i acompanyar a les persones ateses per tal puguin sortir endavant. Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari el passat mes de febrer els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 640.000€ a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Fundació ACE, la Fundació Amics de la Gent Gran i la Vall d’Hebron Hospital Campus. Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu. Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc. Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Sobre el Grup Bon Preu

Actualment Bon Preu té més de 8.000 treballadors, fet que situa el Grup entre les 10

empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.

El Grup compta amb 130 supermercats Bonpreu, 54 hipermercats Esclat, 50 benzineres

EsclatOil, ven pel canal online amb 14 punts de recollida i disposa del servei d’entrega a

domicili de la compra a Osona, al Vallès Oriental, a la comarca del Gironès i al Vallès

Occidental.

A tancament de l’exercici 2018 la facturació del Grup va ser de 1.347 M€ (vendes sense

IVA), el que representa un creixement del 12,4% respecte l’exercici anterior.

Sobre la Vall d’Hebron Hospital Campus

A Vall d’Hebron porten més de 15 anys amb un sistema de cures centrat en el desenvolupament del nounat i la seva família, amb un canvi en la manera de treballar del personal sanitari i l’organització de l’activitat assistencial, treballant per reduir l’impacte de l’ingrés sobre el nounat. El nou centre permetrà seguir investigant en els beneficis aportats per la participació activa de les famílies en les cures dels nounats. Sobre Worldcoo Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta. La companyia aposta per la innovació, el compromís social i la total transparència dels projectes amb els que col·labora. Des de la seva creació, ha finançat més de 340 projectes, gràcies a les més de cinc milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020.

Nou comentari