MónTerrassa
L’egarenca Clàudia Villalba, quarta a la Copa del Món de gimnàstica
  • CA

La gimnasta egarenca Clàudia Villalba ha finalitzat quarta en la Copa del Món de gimnàstica artística femenina, celebrada del 24 al 27 de febrer a Cottbus, Alemanya. La gimnasta del Club Gimnàstic Terrassa ha finalitzat la seva participació amb una magnífica actuació, tot i que amb un regust amarg per què s’ha quedat a un pas d’aconseguir medalla.

Villalba va prendre part dijous i divendres passat en les classificatòries de tres aparells, assimètriques, terra i barra, on en aquest últim va tenir un parell de caigudes que la van allunyar de la final. En assimètriques va quedar en novena posició empatada amb la vuitena classificada, per la qual cosa va quedar fora de la final -a la qual es classifiquen vuit gimnastes-, no per la puntuació, si no per la dificultat en l’execució de l’exercici. La seva millor actuació va arribar divendres, en l’aparell de terra, en el qual va aconseguir una extraordinària tercera posició i per tant el passaport per la final.

La final es va dur a terme aquest diumenge, i tot i mantenir un alt nivell, la terrassenca va aconseguir una puntuació més baixa que la classificatòria, un fet que la va deixar a tocar del podi, finalitzant en quarta posició. La seva companya de selecció i olímpica a Tokio, la també catalana Alba Petisco, ha aconseguit l’or en aquest aparell i el bronze en salt, completant una gran competició.

Malgrat quedar-se a les portes de les medalles, la competició de Villalba ha mantingut la seva progressió dels darrers temps i la situen com a candidata a continuar competint a nivell internacional.

Villalba ha d’afrontar aquest proper cap de setmana amb el seu club, el Gimnàstic Terrassa, la primera fase de la Liga Iberdrola de Gimnàstica artística femenina de la qual van mantenir la permanència de forma brillant l’any passat a primera divisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa