MónTerrassa
CCOO no participarà en la manifestació del 8M a Terrassa
  • CA

El sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha pres la decisió de no participar en la manifestació convocada per la Plataforma Feministes Terrassa, de la qual en formem part, en el Dia Internacional de la Dona d’enguany. La direcció del sindicat ha lamentat que no hi seran presents degut a la falta de respecte “als acords presos i consensuats en els espais de decisió d’aquesta plataforma” i degut a “les actuacions unilaterals per part d’un dels grups integrants de Feministes Terrassa”. Malgrat tot, el sindicat ha subratllat que la seva voluntat és “poder reconduir aquesta situació des del diàleg i l’entesa”.

Així ho ha explicat Comissions Obreres en un comunicat, que exposa el següent:

“La direcció del sindicat lamenta que no s’hagin respectat els acords presos i consensuats en els espais de decisió d’aquesta plataforma. La falta de democràcia, transparència i de respecte a les decisions col·lectives sumades a les actuacions unilaterals per part d’un dels grups integrants de Feministes Terrassa, ens han obligat a no participar en aquesta convocatòria.

Aquest 8M, Feministes Terrassa havíem decidit visibilitzar i exigir la dignificació dels treballs de cures. Tanmateix, amb aquesta manifestació volíem reivindicar la importància i la necessitat d’uns serveis públics i de qualitat. CCOO volem deixar palès el nostre suport a les reividincacions de totes les treballadores, incloses les companyes del SAD (Servei d’atenció Domiciliaria) de Terrassa. CCOO, des de la Negociació Col·lectiva feminista fa anys que lluitem per la millora de les seves condicions de treball, així com pel drets de totes les dones a un treball digne i lliure de violències masclistes.

La voluntat del sindicat és poder reconduir aquesta situació des del diàleg i l’entesa. Apostem i reconeixem la tasca i la necessitat de la plataforma Feministes Terrassa. I considerem que la Terrassa Feminista es mereix un espai lila, plural, inclusiu, democràtic i propositiu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa