MónTerrassa
La catifa vermella dels premis Gaudí: vestits originals
  • CA

El cinema català ha celebrat la seva nit gran un any més, l’onzena entrega dels premis Gaudí ha vestit de gala el palau de congressos de Barcelona. La pel·lícula ‘Entre dos aguas’ ha estat la gran triomfadora amb set estatuetes, mentre que ‘Les distàncies’ s’ha endut el premi a millor pel·lícula en llengua catalana. Com és habitual, els fotògrafs s’han posat les botes minuts abans de l’inici de la cerimònia, quan els famosos han aparegut a la catifa vermella.

Enguany ha estat el Mag Lari l’encarregat de presentar l’espectacle, un encàrrec molt especial pel qual ha lluït les seves millors gales amb un esmòquing perfecte. Somriure i a fer màgia.

Mag Lari
Mag Lari | Europa Press

Ara bé, la presència destacada de la nit ha estat la de l’actriu Aina Clotet. La catalana segueix acaparant titulars des que denunciés que Leticia Dolera l’havia acomiadat en anunciar-li que estava embarassada; una discriminació que l’ha col·locat en primera línia de l’actualitat. Aliena a la polèmica, Clotet ha aparegut amb una panxeta enorme de vuit mesos en un senzill vestit blanc que deixava l’esquena a l’aire i de mànigues molt amples. El que més ha cridat l’atenció? El seu discurs, el que ha aprofitat per reclamar que se segueixi lluitant per aconseguir la igualtat real entre homes i dones al cinema.

Aina Clotet
Aina Clotet | Europa Press

Una de les actrius més elegants de la nit ha estat Alexandra Jiménez, que ha acaparat totes les mirades gràcies a un model daurat brodat i amb transparències.

Alexandra Jiménez
Alexandra Jiménez | Europa Press

Anna Castillo, nomiada pel seu paper a ‘Viaje al cuarto deuna madre’ ha estat una de les més valentes. El vestit tricolor ha estat dels més originals: escot paraula d’honor en turquesa, cinturó en granat i una faldilla asimètrica en vermell que acabava amb un teixit de tul.

Anna Castillo
Anna Castillo | Europa Press

El disseny més sensual de la catifa vermella l’ha dut Lola Dueñas, que ha arriscat amb un vestit negre ajustat de pronunciat escot.

Lola Dueñas
Lola Dueñas | Europa Press

La gala també ha comptat amb la presència de dues cares televisives de TVE: l’Alfred Garcia d’Operación Triunfo ha sorprès tothom amb un vestit fosc molt exuberant amb un dibuix d’un llamàntol brodat. La controvertida professora de l’acadèmia Itziar Castro tampoc no s’ha volgut perdre la gala. Ho ha fet amb una samarreta negra bàsica de màniga curta, combinada amb una cridanera faldilla d’estampat de zebra.

Alfred Garcia
Alfred Garcia | Europa Press

Ara bé, les revistes de moda no només s’han fixat en els outfits de les actrius. Els conjunts estilístics de la comitiva política tampoc no ha passat desapercebuts, precisament… I és que el model que ha lluït l’alcaldessa Ada Colau ha acabat sent el més comentat de la nit. Per què? En presentar-se amb una samarreta reivindicativa amb el lema “Desig de revolta, revolta de desig” acompanyada de Roger Torrent i el president Torra, amb una corbata groga.

Polítics premis Gaudí
Polítics premis Gaudí | Europa Press

El cinema català s’ha vestit de gala, en una gala reivindicativa que ha tingut moments molt comentats i una catifa vermella ben completa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa