Els cartells en record dels presos duren menys de 24 hores nets

!--akiadsense-->

Ahir a Ullastrell es penjaven uns cartells per recordar als presos polítics catalans, una decisió de l’equip de govern. Avui han aparegut empastifats. “Aquesta és la seva democràcia. Amb tota la ràbia però amb tota la serenor, no passaran”, ha piulat el regidor d’ERC Jaume Puig. “Doble repressió: a la llibertat d’ideològica (presos polítics) i a la llibertat d’expressió. El 155 dona ales als feixistes”.

Els cartells mostren la distància que hi ha entre les presons on s’estan els presos polítics catalans i Ullastrell, al Vallès Occidental. Els indicadors, al mig del poble, recorden que hi ha 630 i 632 quilòmetres fins als centres penitenciaris de Soto del Real i Estremera. Els indicadors volen ser una manera de recordar que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart fa molts mesos que dormen fora de casa i entre reixes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: martina a febrer 19, 2018 | 08:39
    martina febrer 19, 2018 | 08:39
    k es gasti el sr Ballbe aquets diners en coses k fan falta al poble.Vergonya d equip de governs.OOO quina indignacio aixo.I el que fan ells???criticar si algu pensa diferents a ells?? x clar ells sempre fan el correcte i si no pensas com ells....Ja eran extremistes i tancats abans del proces ara donen ganes de dirli 4 coses aquet govern.K es gastin amb els seus diners empapelar el poble de groc .Els cartells estan per informar.
  2. Icona del comentari de: visc a la Vall a febrer 19, 2018 | 08:40
    visc a la Vall febrer 19, 2018 | 08:40
    aquesta gent nomes pensa amb ells i els que pensem diferents a ells estem senyalats al poble.Sort de la Vall x al poble no podria viure.Aixo es la realitat de una nouvinguda com ens diuen ells

Nou comentari

Comparteix