MónTerrassa
Carrefour neteja i desinfecta tots els seus centres de Terrassa
  • CA
xxx
x | x

!--akiadsense-->

Carrefour mobilitza en Espanya a més de 900 tècnics especialitzats en neteja i desinfecció a fi de garantir la seguretat dels seus clients. D’aquesta manera, abans de l’obertura de les botigues i en el tancament d’aquestes, els equips higienitzen la totalitat de les zones dels hipermercats, supermercats, amb especial detall en la neteja de carros, cistelles de la compra, zones comunes, accessos, lavabos i vestuaris, mobles de fred, caixes, taulells, obradors i comandes online.

En aquest sentit, la companyia ha utilitzat 600.000 litres de material desinfectant i ha netejat més de 2 milions de m², superfície equivalent a 290 camps de futbol. Els grups de treball estan formats per tècnics de manteniment de la companyia que es dediquen a la seguretat i a la neteja de les zones comunes de les botigues i també desenvolupen tasques de desinfecció en els accessos als centres de manera periòdica.

L’acció completa les mesures adoptades ja per la cadena per facilitar les compres a determinats col·lectius, com el dels sanitaris que amb les seves llargues jornades disposen de poc temps per a realitzar les seves compres; el de persones més vulnerables en aquesta situació com els majors, persones amb discapacitats, amb mobilitat reduïda entre altres … O la donació de roba de llit a l’Hospital de campanya de IFEMA i col·laboració amb Creu Roja, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa