MónTerrassa
Carrefour mesura la temperatura dels treballadors a l’inici de la jornada laboral
  • CA
zs

!--akiadsense-->

Carrefour comença a mesurar la temperatura als seus col·laboradors en els seus centres abans de l’inici de la jornada, com una nova mesura de seguretat i salut. Utilitza termòmetres infrarojos, una iniciativa se suma a les que ja aplica dins del seu pla de mesures de protecció i que té com a objectiu vetilar per la seguretat dels seus treballadors i crear centres de compra segurs.

A més a més de la utilització de termòmetres, realitza controls d’aforament; estableix distàncies mínimes de seguretat; ha proporcionat als seus empleats mascaretes, gels i pantalles facials; obre les caixes de manera alterna; hi ha instal·lat 6.000 mampares en la seva línia de caixes i promou el pagament contactless i el paper zero a través de la seva app.

Pel que fa a les mesures d’higiene i desinfecció que aplica a les seves botigues ha mobilitzat 900 tècnics de neteja per assegurar la desinfecció de cistelles, carros i instal.lacions, impulsa el rentat freqüent de mans, ha distribuït gels i guants per a clients i empleats i practica el contacte zero en els lliuraments a domicili, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa