MónTerrassa
Un camió s’encasta contra una parada de la fira de Santa Llúcia de Terrassa
  • CA

Gran ensurt a la fira de Santa Llúcia de Terrassa: un camió de la brossa s’ha estampat contra una parada de la fira i s’ha endut bona part d’ella per davant. La paradeta afectada ha estat l’establiment que es troba just davant del pessebre, a la cantonada prop del carrer del Cremat. Aquesta ha quedat destrossada amb grans desperfectes, no només a l’aparador, sinó també a gran part de l’estructura de la parada, uns danys que poden fer tancar la parada definitivament.

Els fets han ocorregut a primera hora del matí, quan el camió de la brossa circulava per recollir les escombraries. Segons els responsables de la parada han informat a Món Terrassa, tot indica que el conductor del camió ha fet una mala maniobra, i a l’hora de girar per l’estreta cantonada entre el pessebre i la fira, ha xocat bruscament contra la parada, destrossant material de l’aparador i l’estructura, i emportant-se bona part de la parada per davant.

En el moment del xoc, les fira encara no es trobava oberta al públic i encara no hi havia ningú, però el guàrdia que vigila el pessebre sí que ha pogut observar com el conductor marxava a tota velocitat després de l’accident. En aquest sentit, els responsables de la parada lamenten que el conductor no s’hagi quedat al lloc dels fets per assumir les conseqüències, i estan a l’espera que Eco-Equip faci alguna cosa respecte l’accident.

De moment, la paradeta ha obert al públic, però han afirmat -enfadats i molestos- que possiblement hauran de tancar, ja que les destrosses a l’estructura són molt greus i poden fer que la parada es desplomi i caigui al terra, un desastre que volen evitar.

El xoc ha estat tant fort que també ha causat desperfectes a les paradetes de darrera l’afectada. Algunes figures han caigut al terra i s’han trencat, però per sort no han afectat a l’estructura i la resta de parades ha pogut continuar amb la seva activitat diària amb total normalitat. Caldrà esperar si l’estructura de la parada afectada es pot arreglar per tal que no hagin de baixar la persiana definitivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa