MónTerrassa
La Cambra de Terrassa impulsa un projecte d’internacionalització per a les empreses
  • CA

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsa un nou projecte de formació internacional sota la marca “Som INternacionals“, un programa integral que implica i prepara les diferents àrees de l’empresa en les matèries que formen part de la disciplina de comerç internacional, com compres, logística, màrqueting o finances. L’objectiu del programa és que els professionals de l’empresa puguin internacionalitzar-se amb èxit.

Amb aquest programa, la Cambra ofereix a les empreses amb vocació internacional una anàlisi de competències professionals en internacionalització i un pla de formació en comerç internacional adaptat a les seves necessitats. El projecte treballa competències tècniques dels professionals vers la internacionalització, que inclou estratègia empresarial internacional, negociació, contractació internacional, gestió documental, logística i transport, gestió duanera o gestió econòmica i de costos internacionals.

Des de l’equip de formació internacional de la Cambra es donarà resposta amb visites, cursos, vídeos, podcast, webinars o sessions. Així mateix, el nou servei de formació internacional incorpora les eines digitals més innovadores per capacitar els equips i avaluar els processos interns.

Curs “Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional”

En el marc del projecte “Som Internacionals”, la Cambra de Terrassa organitza el curs presencial “Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional” que s’inicia el proper 6 d’octubre. Es tracta d’una formació innovadora en la qual es desenvoluparan continguts teòrics que es portaran a la pràctica a través d’un simulador de negocis. Aquesta eina digital obligarà els participants a analitzar la informació i a prendre decisions, i facilitarà l’anàlisi de les implicacions i conseqüències de les mateixes en el negoci.

Aquesta formació va dirigida a professionals, tècnics i directius amb responsabilitat en el transport i logística, les compres i vendes de l’empresa, així com professionals de l’àmbit administratiu i financer amb responsabilitat en comerç internacional.

Imatge del curs presencial “Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional” | Cambra de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa