MónTerrassa
Caixa d’Enginyers obre una nova oficina a Terrassa
  • CA

La cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors Caixa d’Enginyers ha obert una nova oficina a la ciutat de Terrassa. La nova sucursal es troba al Passeig del Comte d’Ègara, 1, i es tracta d’un centre corporatiu que vol atendre els socis de tot l’àmbit del Vallès Occidental. Aquest dijous va tenir lloc l’acte d’inauguració de la nova oficina, on hi van assistir la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, i la regidora de Presidència, Jennifer Ramírez, acompanyades del president de Caixa Enginyers Félix Masjuan, del director general de Caixa d’Enginyers, Joan Cavallé, i del director de l’oficina de Terrassa, Alex Giménez.

Cavallé ha afirmat en unes declaracions a l’Agència Catalanes de Notícies l’importància que té la ciutat de Terrassa per la cooperativa: “Terrassa té una importància molt rellevant per la banca d’empresa, un àmbit on Caixa d’Enginyers hi ha estat treballant de forma intensa aquests darrers anys”. A més, ha declarat que a la ciutat hi tenen uns 3.000 socis, un volum de 100 milions d’euros de recursos de socis i que “el Vallès suposa un volum de negoci de 700 milions d’euros“.

Amb la nova obertura de l’oficina a Terrassa, Caixa d’Enginyers reactiva el seu pla d’expansió arreu del territori català, després que la Covid-19 els obligués a aturar el projecte de creixement en localitats on encara no hi tenien presència. Actualment, Caixa d’Enginyers compta amb un total de 22 oficines a Catalunya: la majoria es troben en l’àrea de Barcelona i una a Girona, Tarragona i Lleida.

Pla conjunt de dues clientes amb una treballadora a la nova oficina de Caixa d’Enginyers a Terrassa | ACN

En les seves declaracions, Cavallé també ha assegurat que es troben en un moment de la pandèmia on ja poden entendre una nova realitat econòmica que els permeti “reactivar l’estratègia d’implantació a noves localitats catalanes”, de tal manera que puguin ampliar el seu abast i apropar-se als socis. Així doncs, preveuen continuar l’expansió geogràfica ja que consideren que la proximitat i el “cara a cara” amb els socis és el més important.

Detall de la façana de la nova oficina de Caixa d’Enginyers a Terrassa, on s’hi ubica un caixer automàtic | ACN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa