MónTerrassa
Una cadena humana unionista vol estendre’s per l’AP-7 l’1 de juliol
  • CA
La bandera inventada per a Tabarnia | Twitter

!--akiadsense-->

La Factoria Catalana, un grup unionista que s’organitza de forma anònima a través de les xarxes socials, prepara una cadena humana que recorri l’AP-7 el proper 1 de juliol des de La Jonquera fins a Barcelona, segons informen blogs espanyolistes. “La nostra proposta és llançar un missatge de repercussió mediàtica internacional, dirigit al turisme i als visitants de Catalunya”, diuen els promotors de l’esdeveniment. La intenció, han afegit, és no entorpir ni tallar la circulació, des de la Jonquera fins a Barcelona.

“Si els nostres germans tabarnesos s’animen, estendrem el nostre passadís fins a Tarragona”, avisen. En aquesta cadena volen mostrar “banderes nacionals, senyeres, d’Andalusia, d’Extremadura”, i altres. També es plantegen exhibir “pancartes donant la benvinguda a Catalunya i Espanya des dels límits de l’autopista, camins de servei, des dels ponts que creuen, àrees de descans i llocs visibles”.

S’ha escollit l’1 de juliol per coincidir amb l’operació sortida/tornada i l’objectiu principal, afirmen, és “fer visible l’altra cara de Catalunya, la que és diversa i amable, la que no talla carreteres ni tanca negocis, la que es mostra orgullosa com a part d’Espanya”. Calculen que necessiten una participació de 30.000 persones perquè es pogués considerar “un èxit absolut”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa