MónTerrassa
El Bisbat de Terrassa replica: “No hem prohibit les vetlles pels presos polítics”
  • CA
Josep Àngel Saiz Meneses | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El Grup de suport a les persones preses i represaliades polítiques de Terrassava emetre un comunicat just abans de les festes de Nadal en què es queixava de la negativa del Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, d’obrir les esglésies de Terrassa per acollir les pregràries en suport als presos polítics catalans, entre els quals s’hi compta l’egarenc Josep Rull.

Aquest dimecres, 8 de gener, des del Bisbat de Terrassa s’ha utilitzat les xarxes socials per respondre a les acusacions i lamentacions per aquest fet. Així, exposen que:

“El Bisbat de Terrassa mai ha estat neutral davant del sofriment dels més vulnerables i febles i està convençut que cal preocupar-se per ells sigui pel motiu que sigui. No consta que el Bisbat hagi prohibit cap vetlla de pregària com a tal. El que si ha fet, després d’acordar-ho diocesanament, és no deixar cap espai religiós per actes que tinguin connotacions polítiques, siguin del tipus que siguin. I cal respectar-ho. Aquest és un problema que no deixa indiferent a ningú i per això els Bisbes de Catalunya s’han pronunciat en diverses ocasions. El Bisbe de Terrassa ha signat aquests posicionaments en comunió amb els altres bisbes de Catalunya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa