MónTerrassa
Els bancs antics i deteriorats de Sant Llorenç passen a millor vida
  • CA

Aquesta setmana, els veïns del barri de Sant Llorenç de Terrassa han vist com han aparegut nous bancs als carrers, substituint aquelles que eren més antics i estaven deteriorats que n’impedien el seu ús, sobretot per part de la gent gran. Es tracta d’un dels projectes que, de manera conjunta, tiren endavant des de l’Associació de Veïns amb l’Ajuntament de Terrassa. És fruit d’una reunió que membres de l’entitat van tenir amb l’alcalde Jordi Ballart i els regidors Raúl Ibañez, Noel Duque i Lluïsa Melgares al mes de maig, en què se’ls plantejava diverses problemàtiques al barri, una de les quals era l’estat dels bancs.

Al barri s’han comptabilitzat més de 400 bancs dels anomenats “clàssics o verds”, i l’objectiu és arribar a substituir-ne almenys una setantena. Es farà seguint dos projectes. El primer, que s’ha començat ja és el de reemplaçar els bancs antics per aquests més nous, de color marró. El segon, serà retirar aquells que, per la seva localització, no són utilitzats o creen malestar entre els veïns. Aquest darrer projecte es durà a terme pròximament. Mentrestant, es podrà veure com conviuen els bancs nous amb els antics, fins que aquests últims acabin desapareixent totalment.

Peticions de millora al barri

A més de la problemàtica amb els bancs, els veïns de Sant Llorenç també van transmetre a l’equip de govern altres projectes que consideren que caldria dur-se a terme. Per exemple, solucionar el “problema històric” amb el pàrquing de terra de Can Petit, des de l’AV es proposa “asfaltar-lo, reordenar i senyalitzar les places”. També creuen que cal millorar i renovar la plaça del Mil·lenari, per fer-la més accessible, útil i oberta a tot el barri; i la idea d’obrir els patis de les escoles perquè els joves tinguin un espai on córrer i jugar, i així evitar problemes de convivència amb les persones més grans o els infants més petits que es troben als parcs.

Els nous bancs al barri de Sant Llorenç | AV Sant Llorenç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa