MónTerrassa
Arriba a Terrassa la campanya Destí Independència

Dissabte, 24 d’abril de 2021, arriba a Terrassa la campanya Destí Independència a través de la qual l’Assemblea Nacional Catalana reivindica la majoria independentista del 52% dels vots i 74 escons aconseguida a les darreres eleccions del 24F.


Després d’haver circulat per diverses poblacions del Barcelonès, el Bus per la Independència arribarà a Terrassa aquest dissabte. “A més de reivindicar una legislatura independentista que faci polítiques socials i
independentistes i que culmini amb l’aixecament de la declaració d’independència del 27 d’octubre de 2017″, el bus farà diverses parades en les quals es reivindicaran, amb representacions teatralitzades a càrrec de La113 Teatre, algunes dates, fets i situacions determinants en el procés d’emancipació nacional de Catalunya.

Aquestes parades són:
 16.30 h a les Fonts, carretera de Rubí: 1r d’octubre de 2017: PRIMER D’OCTUBRE on es destacarà el dret a decidir i es reivindicarà l’aixecament de la Declaració d’Independència en aquesta legislatura.
 17.00 h al carrer Navarra – avinguda del Vallès: 2 de novembre de 2017: “PRESOS POLÍTICS, es poden empresonar¡ les persones, però mai es podran empresonar les idees ni a tot un poble.”
 17.30 h a l’estació del Nord – FGC-bus: 30 d’octubre de 2017: “EXILI, la internacionalització de la causa catalana, el reconeixement internacional i les victòries judicials a Europa, on la justícia està per damunt del sistema judicial de l’estat espanyol.
 18.00 h a la Plaça Lluís Companys – Esclat: 10 d’abril de 2018: “CDR, l’intent per part de l’estat espanyol, des de l’aplicació del 155, de criminalitzar aquest moviment de manera permanent. L’arbitrarietat judicial i les persones represaliades.”
 18.30 h al Parc dels Catalans – FGC-bus: 21 de desembre 2017 – “14 de febrer 2021 21D-14F, un període de majories parlamentàries a Catalunya que ha culminat amb una majoria de vots. El 52% demostra que l’anhel d’independència de Catalunya va molt més enllà d’una qüestió identitària. Ara ja és un conflicte de naturalesa democràtica i de respecte als drets fonamentals i a les llibertats individuals i col·lectives.”
 19.30 h a la Rambla d’Ègara – plaça Ricard Camí – Centre Cultural: “INDEPENDÈNCIA, tenim un mandat popular expressat en una majoria de vots i una majoria parlamentària. L’actitud de l’estat espanyol ens aboca a una situació de desobediència civil i institucional que ha de desembocar en un estat independent en forma de República, tal com hem expressat els catalans a les urnes.”


El recorregut acabarà amb els Cants de Llibertat que en aquesta ocasió es faran a la plaça Ricard Camí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa