MónTerrassa
Arrenca la tercera lliga escolar de ciclisme a Terrassa
  • CA

Els joves amants del ciclisme tenen una cita aquest mes d’octubre a Terrassa: El Consell Esportiu del Vallès Occidental organitza els Jocs Esportius Escolars de ciclisme, un esdeveniment per fer disfrutar els més joves de l’esport amb bicicleta, i que espera recuperar la bona participació que tenia d’abans de la pandèmia del Covid-19. A més, és el tercer any consecutiu que l’Escola de Ciclisme Vallès i el Consell Esportiu del Vallès Occidental aposten per organitzar la lliga escolar de ciclisme, amb col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme.

En aquesta cita hi podran participar tots els nens i nenes entre les edats de 5 a 16 anys. Els Jocs Esportius Escolars de Ciclisme estan pensats i organitzats principalment pels nois i noies a nivell escolar perquè també coneguin els encants especials del ciclisme i de manera especial de la bicicleta tot terreny, o més coneguda com a BTT. Per les entitats organitzadores, el més important és aconseguir la màxima participació d’esportistes sense tenir en compte les seves condicions físiques o tècniques. El més important és que aquells i aquelles que vulguin participar gaudeixin sempre d’unes activitats confeccionades amb criteris lúdics i formatius.

La lliga consisteix en 4 trobades de ciclisme en les que els i les joves poden gaudir de la conducció de la bicicleta realitzant voltes al circuit, una cursa per categories i sense classificació, i un circuit de jocs d’habilitats. Així doncs, aquesta lliga es dividirà 4 jornades i se celebraran al Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa en horari de tarda per tal d’afavorir la participació d’esportistes.

Cartell de les jornades escolars de ciclisme | Escola Ciclisme Vallès

Calendari de la lliga escolar:

1a Jornada: Dissabte 23 d’octubre de 2021, a les 16h

2a Jornada: Dissabte 20 de novembre de 2021, a les 16h

3a Jornada: Dissabte 11 de desembre de 2021, a les 16h

4a Jornada: Dissabte 22 de gener de 2022, a les 16h

El preu és de 17€ i les inscripcions ja es troben obertes. Per a més informació o apuntar-s’hi podeu consultar aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa